fransserum eller fransförlängning

Vad ska du välja fransserum eller fransförlängning?

Det finns hundratals fransserum tillgängliga på marknaden idag. Vissa människor tvekar dock på att använda fransserum istället för att använda fransförlängning. Ögonfransförlängning och fransserum är populära skönhetsprodukter som har samma syfte: göra dina fransar tjockare eller längre. Vad är bättre för dina fransar fransserum eller fransförlängning? Kan du använda båda samtidigt?

Fransserum kan säkert användas med ögonfransförlängning. Ögonfransförlängare bör applicera fransserumet längs roten av fransraden. Mascara applikatorer bör undvikas eftersom de skulle täcka hela fransen och få volymförlängningar att klumpa ihop sig. Dessa två frågor är ganska populära nuförtiden, speciellt nu när vi har alternativ för fransförlängning. 

Precis som andra skönhetsprodukter kan fransserum passa vissa människor och till andra inte. Alla människor är olika. Innan du använder ögonfransserum måste du läsa instruktionerna som varje produkt har, och du måste också gå till en kosmetolog som hjälper dig att fatta ett beslut. Ögonfransförlängning appliceras direkt på dina naturliga fransar. Fransserum stimulerar fransarnas tillväxt. Att applicera fransserum regelbundet förlänger tillväxtfasen.

Vissa ögonfransserum gjorda av olika oljor som kokosolja och mandelolja är de vanligaste oljorna som används för att tillverka ögonfransserum. Det visar sig att olja är ett ökänt lösningsmedel för det lim som används vid applicering av ögonfransförlängning. Innan du köper fransserum bör du kontrollera om det innehåller oljor.
Ett fransserum ska inte appliceras direkt efter din ögonfransförlängning. Du bör vänta minst 4 timmar.
Limmet som används för att fästa en förlängning på dina naturliga fransar bör ha lite tid att torka. Efter det kan du använda fransserum. För att uppnå bästa resultatet måste du ständigt använda ögonfransserum. Hur ofta du ska applicera ögonfransserum kan du läsa i instruktionerna för produkten.