ögonfransserum

Vackra ögonfransar

Varje tjej och kvinna har en dröm om långa och vackra ögonfransar. För att förstå hur de olika typerna av fransserum fungerar är det viktigt att först förstå hur de växer. En av de främsta anledningarna till att din franslinje kan bli kort och tunn är för att dina fransar är svaga. Har du märkt att de faller av eller går sönder. Oroa dig inte, dina fransar kommer att växa tillbaka om de går sönder, men det kan ta mer än 70 dagar. Om dina fransar är välnärda och starka kommer dina fransar att kunna växa mycket längre och tjockare än vad du kanske tror.

Den naturliga hastigheten för fransarnas tillväxt varierar mellan människor. Många av oss har en fråga: Hur får man starkare fransar? En annan fråga är: Hur man stärker dem? Nuförtiden har vi många olika sätt att förbättra situationen med tillväxten av ögonfransar. Vi kommer att prata om några av dem. Att ta vitaminer kan ha en hel rad hälsofördelar. Men om du vill ta tillskott för starkare fransar är de viktigaste vitaminerna och mineralerna att fokusera på Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E och Zink. Men innan du köper några vitaminer bör du gå till din läkare. Eftersom vissa människor kan ha allergier. Att ta för mycket vitaminer kan ibland vara mycket skadligt för din hälsa. Kom ihåg att alltid rådfråga din läkare innan du tar några kosttillskott.

Det bästa du kan göra för att få starkare fransar är att använda ett ögonfransserum varje dag. Detta kommer inte bara att hålla dina fransar återfuktade, utan kommer också att ge dem näring till de vitaminer och mineraler som de behöver för att hålla sig starka, långa och tjocka. Tillväxtcykeln för dina ögonfransar är mycket kortare än för håret du bör börja se resultatet inom några veckor.