blogg inlägg

Hur använder man ögonfransserum?

Du kan hitta många olika fransserumprodukter och märken. Men vilka är de bästa? Vad är skillnaden mellan alla dessa produkter? Svar på alla dessa frågor kan du hitta i denna artikel. Billiga produkter innehåller onödiga kemikalier som inte fungerar.

Andra produkter innehåller elaka ämnen som har visat sig orsaka allvarliga reaktioner från missfärgning av iris och ögonlock, hängande ögonlock, rinnande ögon, suddighet, irritation, sveda, klåda och i vissa fall infektion. Innan du köper en fransserumprodukter bör du vara uppmärksam på ingredienser som du bör undvika: silikoner, syntetiska färgämnen, mineraloljor och andra ämnen.

Man ska vara försiktig med de alla ingredienser som kan orsaka vissa biverkningar som irritation och missfärgning av iris. Appliceringen av fransserumprodukter varierar och man kan använda diverse borstar för detta ändamål.

Först och främst bör du följa instruktionerna. Huden måste vara ren, torr och sminkfri för effektiv applicering. Om det är första gången som du använder dig av ett fransserum bör du inte ta för mycket på borsten eftersom det ibland kan orsaka rodnad och irritation på huden under ögonen.

Använd inte andra produkter för ögon med fransserum förrän serumet har torkat. Lägg inte serum genom längden på dina fransar om du har fransförlängning. Fransserum gör att dina fransar förblir friska och starka. Ingredienserna i högkvalitativa ögonfransserum är speciellt utvalda för att stärka fransen från rot till topp, så att dina fransar inte går sönder eller faller ut.

På så sätt kan dina fransar växa till sin fulla potential utan några luckor eller kortare hårstrån i din frans rad. Alla vill uppnå det resultatet, det är därför vi bör fråga oss: hur lång tid tar det för ögonfransserum att fungera? Det är inte en särskilt snabb process.

Det tar vanligtvis tre till fyra månader innan du ser resultat. Du hittar fler artiklar om fransserum i vår blogg.